Rektori Musaj

Rektori Musaj, ua uron Kurban Bajramin

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), prof.dr. Alush Musaj, ua uron Kurban Bajramin studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë besimtarëve myslimanë. Ai uron për shëndet, harmoni dhe mirëqenie në familje dhe në shoqëri.