Rektori i Universitetit “Isa Boletini”- Mitrovicë

Prof. Dr. Alush Musaj

Rektorat

Rr. “Ukshin Kovaçica”, p.n.

40 000 Mitrovicë

Republika e Kosovës

E-mail: alush.musaj@umib.net

CV – Shkarko-A.M

Fjala e rektorit: Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), me 6 fakultetet dhe 23 programet që ka, ofron një mundësi të jashtëzakonshme për të rinjtë që duan të studiojnë dhe të ecin në hap me botën e zhvilluar. Përvoja në shkencat teknike, bën që ky universitet ta shndërrojë Mitrovicën në kryeqendër të shkencës dhe shkencëtarëve të rinj në Kosovë. Drejtimet e reja shoqërore janë një mundësi më tepër për studentët. Ndërsa marrëveshjet për bashkëpunim dhe shkëmbime me universitetet ndërkombëtare kanë hapur një shteg tjetër që mund dhe duhet të shfrytëzohet prej studentëve dhe mësimdhënësve. Puna teorike e kombinuar me punën praktike e bëjnë UMIB-in një pikë referimi për të rinjtë që duan të jenë konkurrent në tregun e punës. Stafi i kualifikuar është garanci për të ardhmen e sigurt.

TAKIMET E REKTORIT
Rektori Musaj Priti Në Takim Drejtuesit E SBASHK-ut

Rektori Musaj priti në takim drejtuesit e SBASHK-ut

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka pritur të hënën në takim…

read more
Rektori Musaj, Zhvilloi Takim Me Rektorin E Ri Të Universitetit Të Evropës Juglindore Në Tetovë

Rektori Musaj, zhvilloi takim me rektorin e ri të Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, i shoqëruar nga këshilltari, Ylber Januzaj,…

read more
Rektori Musaj Priti Në Takim Përfaqësuesit E Projektit “HERAS”

Rektori Musaj priti në takim përfaqësuesit e projektit “HERAS”

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka pritur të hënën në takim,…

read more
Ekspertët Për Akreditim Mbajtën Takimin E Parë Në Universitetin “Isa Boletini”

Ekspertët për akreditim mbajtën takimin e parë në Universitetin “Isa Boletini”

Në kuadër të procesit të akreditimit të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, të hënën u…

read more

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X