2017

Nr.VendimiDataNr. ProtokollitShpalos
1.Vendim- Refuzohet ankesa e ankimuesit Mirsad Suhodolli03.03.2017280/004PDF
2.Vendim për aprovim të raportit të Komisionit për angazhim të stafit akademik në F.GJ03.03.2017282/001PDF
3.Vendim- Refuzohet ankesa e Bashkim Musliut03.03.2017281/004PDF
4.Vendim- Refuzohet ankesa e Besana Shehaj03.03.2017277/004PDF
5.Vendim- Refuzohet ankesa e Besana Shehaj03.03.2017279/004PDF
6.Vendim për plotësim të Komision për Ankesa dhe Parashtresa03.03.2017278/004PDF
7.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Besim Xhafa si Profesor Asistent 03.03.2017275/004PDF
8.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Lumnije Thaqi si Profesor Asistente03.03.2017276/004PDF
9.Vendim për vazhdim të kontratave të personelit akademik me titull ligjërues04.10.20171346/004PDF
10.Vendim për kushtet e regjistrimit të vitit vijues të studimeve Bachelor04.10.20171348/004PDF
11.Vendim për kushtet e regjistrimit të vitit vijues të studimeve Bachelor04.10.20171347/004PDF
12.Vendim për mbajtjen e dy provimeve në afatin e Tetorit04.10.20171353/004PDF
13. Vendim për konkursin për angazhim me honorar04.10.20171350/004PDF
14.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Edita Bekteshi si Profesor Asistent04.10.20171398/004PDF
15.Vendim për zgjedhjen e MSc. Blerina Vocës si asistente04.10.20171395/004PDF
16.Vendim për zgjedhjen e MSc. Malësore Pllana si asistente10.10.20171400/004PDF
17.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Flora Ferati si Profesor asistent10.10.20171402/004PDF
18.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Nushe Lajqi si Profesoreshë e rregullt10.10.20171401/004PDF
19.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Milaim Sadiku si profesor i asocuar10.10.20171406/004PDF
20.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Ismet Mulliqi si profesor i asocuar10.10.20171407/004PDF
21. Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Valdet Gjinovci si profesor i asocuar10.10.20171404/004PDF
22.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Kemajl Zeqiri si profesor asistent10.10.20171394/004PDF
23. Vendim për zgjedhjen e MSc. Fisnik Osmani si asistent10.10.20171396/004PDF
24.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Ahmet Latifi si profesor i rregullt10.10.20171397/004PDF
25.Vendim për zgjedhjen e MSc. Bahtir Hyseni si asistent10.10.20171399/004PDF
26.Vendim për rizgjedhjen e Dr. Sc. Rifat Morina si profesor asistent10.10.20171403/004PDF
27.Vendim për zgjedhjen e MSc. Basri Zeka si asistent10.10.20171392/004PDF
28.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Muharrem Zabeli si profesor i asocuar10.10.20171387/004PDF
29.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Rafet Zeqiri si profesor i asocuar10.10.20171388/004PDF
30.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Muhamedin Hetemi si profesor i asocuar10.10.20171389/004PDF
31.Vendim për zgjedhjen e MSc. Gzim Ibishi si asistent10.10.20171390/004PDF
32.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Ali Sadiku si profesor i asocuar10.10.20171386/004PDF
33.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Afrim Koliqi si profesor i rregullt10.10.20171385/004PDF
34.Vendim për zgjedhjen e MSc. Mimoza Kovaçi Azemi si asistente10.10.20171391/004PDF
35.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Sadija Kadriu si profesoreshë e rregullt10.10.20171405/004PDF
36.Vendim për shpalljen e konkursit për angazhim me honorar04.10.20171350/004PDF
37.Vendim për emërimin e Komisionit për Hartimin e Rregullores së Procedurave për vlerësimin dhe avancimin e stafit akademik11.10.20171414/004PDF
38.Vendim për mbajtjen e provimeve në afatin e Prillit13.04.2017541/004PDF
39.Vendim- Refuzohet ankesa e Petrit Islami14.04.2017545/004PDF
40.Vendim- Refuzohet ankesa e Arsim Rashitit14.04.2017546/004PDF
41.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Rushit Haliti si profesor i asocuar20.01.201756/004PDF
42.Vendim për zgjedhjen e MSc. Albana Sadiku si asistente20.01.201757/004PDF
43.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Violetë Bardhi-Zeqiri si profesor asistente20.01.201758/004PDF
44.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Merita Shala si profesor asistente20.01.201759/004PDF
45. Vendim për zgjedhjen e MSc. Leonora Çarkaj si asistente20.01.201760/004PDF
46.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Mimoza Shahini si profesor asistente20.01.201761/004PDF
47.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Eliza Avdiu si profesor asistente20.01.201762/004PDF
48.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Eliza Avdiu si profesor asistente20.01.201763/004PDF
49.Vendim për zgjedhjen e Dr. Sc. Eliza Avdiu si profesor asistente20.01.201764/004PDF
50.Vendim për plotësimin dhe zëvendësimin e anëtarëve të Komisionit të Studimeve23.01.201782/004PDF
51.Vendim për konkursin për angazhim me honorar23.01.201780/004PDF
6.31.10.2017PDF