Poland

Stafi akademik dhe studentët e Fakultetit Ekonomik të UIBM vazhdojnë aktivitetet e përbashkëta në kuadër të mobilitetit në Szczecin të Polonisë

Dy profesoreshat e Fakultetit Ekonomik të Universitetit Isa Boletini në Mitrovicë Ajtene Avdullahi dhe Filloreta Kunoviku Demiri, si pjesë e aktiviteteve në kuadër të mobilitetit vazhdojnë ligjëratat në Szczecin të Polonisë. Në ligjëratat e sotme, përpos studentëve ndërkombëtarë të pranishëm ishin edhe studentët e mobilitetit që vijnë nga Fakulteti Ekonomik i UIBM, të cilët janë duke e vijuar një semester në Fakultetin Ekonomik të West Pomeranian University of Technology, në kuadër të Erasmus+.