Ekipi

Studentët mitrovicas morën pjesë në turneun e futsallit për 10-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, të cilët kanë marrë pjesë me një ekip në turneun e futsallit të organizuar në kuadër të 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës. Në këtë garë ata kanë mbërri deri në gjysmëfinale.

Shend Musliu, kryetar i Parlamentit Studentor në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, tha se ka qenë një aktivitet shumë i mirë meqë  kanë marrë pjesë studentë nga shumë universitete. Ai tha se janë shumë të organizuar si student dhe kanë mbështetje edhe nga menaxhmenti i Universitetit “Isa Boletini.