Urimi i rektorit Musaj për Kurban Bajram

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Alush Musaj, ua uron Kurban Bajramin studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë besimtarëve myslimanë. Ai uron për paqe, shëndet dhe mirëqenie në familje dhe shoqëri.