10-vjetori i themelimit UIBM

Dokumentari 10 Vjet Universitet | 62 Vjet Jetë Akademike

Universiteti "Isa Boletini"- Mitrovicë 2023

Këndi rekreativo-sportiv për studentët e UIBM-së

Mbingarkesa kurrikulare – ndikimi në arritshmërinë dhe mirëqenien e nxënësve dhe mësimdhënësve

Konferenca Ndërkombëtare Multidiciplinare në Gjeoshkencë

Raising awareness of the rights of persons with disabilities

Ceremonia e diplomimit- 28.09.2022

Viti i ri Akademik (Tetor 2021)

Ceremonia e Diplomimit (23 Korrik 2021)

8 Vjet UIBM