Banneri Per Web New

Aplikimi për IT ESSENTIALS dhe SOFT SKILLS në MITROVICË është i hapur deri më 25 mars 2022!

Prishtina REA në bashkëpunim me Universiteti i Mitrovicës- IEC – UIBM do të organizojnë trajnime me prezencë fizike, me një kohëzgjatje 5-MUJORE në IT Essentials dhe Soft Skills.

📧 Apliko tani:

📅Afati i fundit për aplikim: 25.03.2022

🔹Programi Youth Online and Upward (YOU) realizohet në kuadër të KODE Project, e cila implementohet nga Ministria e Ekonomisë dhe mbështetet nga Banka Botërore.

#ProjektiKODE #TrajnimeFalas #Mitrovicë

Për më shumë informata klikoni në linkun: https://prishtina-rea.net/it-essentials/?fbclid=IwAR0xNm-x1WP8BF0a1SVetOuerff9S8PzaN7GJMQfktOC6hNpIZNMGyx106Y