Ligjerate

Ftesë: Ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik me profesorin e Universitetit “JOHANNES KEPLER” të Linzit (Austri), Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann

Ftesë:

Ligjëratë online për studentët e Fakultetit Juridik të UIBM-së, me profesorin e Universitetit “JOHANNES KEPLER” të Linzit (Austri), Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann.

Tema: “Fighting white collar crime – what works? Insights on corporate criminal liability, confiscation, and some procedural challenges”!

Të nderuar studentë, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën e organizuar nga Fakulteti Juridik i Universitetit ’Isa Boletini’’ në Mitrovicë, me Assoc. Prof. Dr. Stefan Schumann nga Departmenti për të Drejtën Penale të Korporatave dhe Institutin e Drejtësisë Penale për të Drejtën Penale  në Universitetin JOHANNES KEPLER (Department for Corporate Criminal Law and Criminal Justice Institute for Criminal Law JOHANNES KEPLER UNIVERSITY LINZ, (Attorney (Rechtsanwalt), Munich).

Profesori Schumann është ekspert i së drejtës penale, drejtës evropiane, drejtës krahasuese (E drejta penale e korporatave, e drejta e procedurës penale, e drejta penale tregtare, e drejta penale mjekësore, asistenca juridike dhe e drejta penale evropiane).

Kjo Ligjëratë online speciale do të organizohet më 14.12.2022, nga ora: 14.00.

Thema: Online presentaion – Fighting white collar crime – what works? Professor Stefan Schumann, JKU Linz, Austria

Uhrzeit: 14.Dez. 2022 02:00 PM Amsterdam, Berlin, Rom, Stockholm, Wien

Zoom-Meeting beitreten

https://jku.zoom.us/j/91680459701?pwd=SGNsaWsyNVJLY3FPVUxXUFBhNnJ1UT09

Meeting-ID: 916 8045 9701

Passwort: 900862