Lajme
Ka Nisur Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia Historike Dhe Ndryshimi: Ballkani Në Kontekst Evropian Dhe Global”

Ka nisur Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia historike dhe ndryshimi: Ballkani në kontekst evropian dhe global”

Ka nisur të premten në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare "Vazhdimësia historike…

read more
Më 16-17 Nëntor 2018, Mbahet Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia Historike Dhe Ndryshimi: Ballkani Në Kontekst Evropian Dhe Global”

Më 16-17 nëntor 2018, mbahet Konferenca Ndërdisiplinore Ndërkombëtare “Vazhdimësia historike dhe ndryshimi: Ballkani në kontekst evropian dhe global”

Më 16-17 nëntor 2018, në Kampusin e ri të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, mbahet…

read more