Konkurs i brendshëm – Zyrtar i lartë për Buxhet dhe Financa

Këtu mund ta gjeni konkursin e brendshëm për pozitën “Zyrtar i lartë për Buxhet dhe Financa” në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”.

Kliko këtu: Konkurs, Zyrtar i larte per Buxhet dhe Financa