Posteri I Kon

Më 17 prill mbahet online konferenca: “Drejtësia në shërbim të ekonomisë në kohën e pandemisë COVID-19”.

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në bashkëpunim me Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), organizon online konferencën me titull: “Drejtësia në shërbim të ekonomisë në kohën e pandemisë COVID-19”. Konferenca mbahet më 17 prill 2020, prej orës 18:00 dhe të gjithë të interesuarit mund ta përcjellin drejtpërdejtë në faqen e facebokut të IECM-së.