Studentë Nga Holanda Vizituan Fakultetin E Teknologjisë Ushqimore

Studentë nga Holanda vizituan Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore, Milaim Sadiku, ka pritur në takim studentët nga Holanda,…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Pranohet Në Rrjetin Europian Për Integrim Akademik

Universiteti “Isa Boletini” pranohet në Rrjetin Europian për Integrim Akademik

Universiteti i Mitrovices "Isa Boletini" është pranuar në Rrjetin Europian për Integrim Akademik (ENAI).  Për…

Më shumë
Vazhdon Bashkëpunimi Në Kuadër Të Projektit “Ecodairy”

Vazhdon bashkëpunimi në kuadër të projektit “Ecodairy”

Në kuadër të projektit Ecodairy, më 12.02.2018, dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore, Prof. Asoc.…

Më shumë
U Mbajt Sesioni Informues Për Mundësitë E Bashkëpunimit Në Kuadër Të “Erasmus+”

U mbajt sesioni informues për mundësitë e bashkëpunimit në kuadër të “Erasmus+”

  Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë do të intesifikoj bashkëpunimin me programin "Erasmus+", në mënyrë…

Më shumë

Njoftim për sesionin informues të zyrës Erasmus+ në Kosovë

Ftohen të gjithë anëtarët e stafit akademik, administrativ si dhe studentët që të marrin pjesë…

Më shumë

Publikimi i thirrjes për aplikime në programin Erasmus+ për vitin 2018

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju njofton se thirrja e përgjithshme  për aplikime në programin Erasmus+ është…

Më shumë

Ftesë për ditën informuese në Erasmus+

Në emër të zyrës Erasmus+ në Kosovë ju ftojmë të merrni pjesë në Ditën Informuese të programit Erasmus+ për Institucionet e Arsimit të Lartë, e cila do të mbahet më 7 Nëntor 2017, duke filluar nga ora 9:30 për IAL-të,…

Më shumë

Njoftim për mundësi mobiliteti në Universitetin Teknik të Rigas

Concerning the practical matters of the mobility please be informed about the following: 1)      A step…

Më shumë

Universiteti “Isa Boletini” përfiton një projekt bashkëpunimi nga “Erasmusplus”

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë ka përfituar një projekt duke qenë partner në “Erasmusplus”, për…

Më shumë
Marrëveshje Për Shkëmbim Të Studentëve Dhe Mësimdhënësve Me Universitetin E Bohumit

Marrëveshje për shkëmbim të studentëve dhe mësimdhënësve me Universitetin e Bohumit

Drejtuesit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe ata të Universitetit të Shkencave të Aplikuara…

Më shumë

Thirrje për aplikim në “Harvard National Model United Nations 2017”

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” fton studentët e interesuar që të aplikojnë për pjesëmarrje në konferencën ndërkombëtare studentore “Harvard National Model United Nations 2017” e cila organizohet nga organizatat studentore të Universitetit Harvard në SHBA dhe e cila mbahet në Boston, SHBA në muajin shkurt 2017.
Më shumë

OFERTË PËR MOBILITET

Ju informojmë se thirrja e 3-të për aplikime nën projektin Erasmus Mundus GreenTech WB është…

Më shumë