Agjencia Universitare E Frankofonisë Ofron Qasje Në Më Shumë Se 5 Milionë Burime Online

Agjencia Universitare e Frankofonisë ofron qasje në më shumë se 5 milionë burime online

Agence Universitaire de la Francophonie i ofron studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" qasje në më shumë se 5 milionë burime online: kurse online, libra, artikuj shkencorë në të gjitha disiplinat.
Më shumë

The Balkan Debate and Public Policy Challenge

The Balkan Debate and Public Policy Challenge:  “Joint Future of the Western Balkans in the European Union”
Më shumë
Innovative Teaching Education In Mathematics -ITEM

Innovative Teaching Education in Mathematics -ITEM

The Erasmus Plus Capacity Building Project for Higher Education entitled Innovative Teaching Education in Mathematics - iTEM kick-off meeting took place in the Department of Electronic Engineering of Technological Educational Institute of Crete, on the 14th and 15th of February 2019, in Chania, Crete.
Më shumë
Konkurs Për Ndarjen E Bursave 2018-2019

Konkurs për ndarjen e bursave 2018-2019

Bashkangjitur gjeni konkursin për ndarjen e bursave për studentët e nivelit Bachelor dhe Master në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2018-2019.
Më shumë
Dy Studentë Holandezë Kryejnë Pjesën Praktike Në FTU

Dy studentë holandezë kryejnë pjesën praktike në FTU

Dy studentë nga Universiteti Van Hall Larenstein në Universitetin e Mitrovicës
Më shumë

Programi Specialist Fulbright 2019 i hapur për paraqitjen e kërkesave të projektit

Për Pranverën e Verës 2019, aplikacionet duhet të dorëzohen përmes portalit World Learning deri më…

Më shumë
Punë Praktike Për Studentë

Punë praktike për studentë

KEP trust ofron punë praktike
Më shumë

The Study of the U.S. Institute for Student Leaders from Europe on Journalism and Media

Study of the U.S. Institutes (SUSI) for Student Leaders are intensive short-term academic program whose purpose is to provide groups of undergraduate student leaders with a deeper understanding of the United States while simultaneously enhancing their leadership skills.
Më shumë
CALL FOR APPLICATION – KAS SCHOLARSHIP PROGRAM 2019

CALL FOR APPLICATION – KAS SCHOLARSHIP PROGRAM 2019

Scholarship Programme of the Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) Freedom, justice and solidarity are the basic principles underlying the work of the Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS).
Më shumë
Stazhe Profesionale Nderkombëtare Për Studentët

Stazhe profesionale nderkombëtare për studentët

Studentët e regjistruar në një institucion anëtar të AUF në Evropën Qendrore dhe Lindore ftohen…

Më shumë
HERAS Shpallë thirrjen E Dytë Për Aplikime Për Grante Të Vogla

HERAS shpallë thirrjen e dytë për aplikime për grante të vogla

HERAS shpallë thirrjen e dytë për aplikime për grante të vogla për të nxitur bashkëpunimet universitare-biznesore…

Më shumë

Sesion informues për programin “Work and travel”

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini"  që të marrin pjesë në sesionin informues…

Më shumë