Thirrje për aplikim në “Harvard National Model United Nations 2017”

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” fton studentët e interesuar që të aplikojnë për pjesëmarrje në konferencën ndërkombëtare studentore “Harvard National Model United Nations 2017” e cila organizohet nga organizatat studentore të Universitetit Harvard në SHBA dhe e cila mbahet në Boston, SHBA në muajin shkurt 2017.

Kliko këtu: thirrja-per-aplikim