Slide3

Nesër fillon Konferenca V Ndërkombëtare Multidisiplinare për Gjeoshkencë

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më 19 dhe 20 tetor 2023, mbahet “Konferenca V Ndërkombëtare Multidisiplinare për Gjeoshkencë”. Konferenca organizohet nga Fakulteti i Gjeoshkencave në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë (Departamenti i Minierave dhe Shërbimi Gjeologjik i Kosovës) dhe Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Bashkangjitur gjeni agjendën e konferencës: Agjenda