Cover

Njoftim lidhur me afatin e Tetorit- FTU

NJOFTIM

Afati i provimeve për muajin Tetor 2022, do të mbahet me datat: 13.10.2022 (e enjte), dhe 15.10.2022 (e shtune).

Provimet për nivelin Bachelor, do të mbahen nga ora 11:00, kurse në nivelin Masteri, nga ora 13:00.

Studenti mund t’i paraqes dy provime.

Studenti mund të hyj në një provim në cilin termin dëshiron (një termin një provim) meqë i njëjti provim mbahet në të dy terminet.