Download (1)

Panairi i 3-të i Universiteteve Franceze në Kosovë, 1 dhjetor 2020

Panairi do të organizohet online, më 1 dhjetor nga ora ora 10 :00 deri në orën 18.00.  Regjistrimi i studentëve bëhet përmes linkut në vijim : https://tourneebalkanskosovo.com/
Rreth pesëmbëdhjetë universitete nga e gjithë Franca do të jenë të pranishëm, në mënyrë që të prezantojnë programet e tyre gjatë webinarëve dhe të krijojnë kontakte me studentët gjatë takimeve.

Gjatë gjithë javës, përgjegjësja e Hapësirës Campus France do të prezantojë përmes konferencave mundësitë për studime në Francë: procesin e aplikimit, procedurat dhe programet e ndryshme.

Për regjistrim: https://forms.gle/YNJhGHZ5idErej5s5

Për çdo informatë shtesë, mund të kontaktoni Hapësirën Campus France : [email protected]