1fgj

Sesion informativ mbi programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave për vitin akademik 22/23

Me sesionin informativ online për programet e studimit në Fakultetin e Gjeoshkencave, u hap vazhda e sesioneve informuese për të gjitha fakultetet dhe programet e studimit në UIBM për vitin akademik 2022/2023.

Në këtë sesion u dhanë informata rreth aplikimit, regjistrimit dhe mundësive që ofron Fakulteti i Gjeoshkencave për vitin e ri akademik.

Nesër me datën 22.06.22 do mbahet sesioni i radhës informativ për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Sesionin mund ta gjeni në këtë link: https://youtu.be/QLqDu4qktlA

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X