Full

Sesion informues për bursat e programit Fulbright Master

Në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë u mbajt të mërkurën një sesion informues për bursat e programit Fulbright Master. Koordinatorja e programit, Nora Nimani-Musa, foli për praktikat, mundësitë dhe procedurat rreth aplikimit për studentët e interesuar të UIBM.

Prorektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Kërkime Shkencore, prof.dr. Behxhet Shala, inkurajoi studentët që të aplikojnë në këtë program, duke pasur parasysh mundësitë e mëdha që ofron. Ai tha se do të mbështesin me informacione të nevojshme të gjithë studentët që janë të interesuar për këtë dhe mundësitë të tjera që ofrohen për ta.

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X