Njoftim për listë të ngushtë (definitive)

Klikoni këtu:

read more

Lista e ngushtë- Udhëheqës në Bibliotekë

Lista e ngushtë 

read more

Konkurs: “Udhëheqës në bibliotekë”

Këtu mund ta gjen konkursin: "Udhëheqës në bibliotekë", në Universitetin "Isa Boletini" në Mitrovicë. Konkursi:

read more

Anulohet konkursi i datës 19.03.2023, për emërim, riemërim dhe avancim të stafit akademik

Këtu mund ta gjeni vendimin për anulimin e konkursit të datës 19.03.2023, për emërim, riemërim…

read more

Anulohet konkursi i datës 19.01.2023 për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm

Këtu mund ta gjeni vendimin për anulimin e konkursit të datës 19.01.2023 për angazhimin e…

read more

Njoftim për rezultatet e procedurës së vlerësimit për sekretar të përgjithshëm në UIBM

Këtu mund ta gjeni njoftim për rezultatet e procedurës së vlerësimit për sekretar të përgjithshëm…

read more

Njoftim mbi rezultatin e testit me shkrim-Sekretar i Përgjithshem i Universitetit “Isa Boletini”

Njoftimi    

read more

Konkurs për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik

UIBM shapll konkurs për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik. Bashkangjitur gjeni konkursin  …

read more

Konkurs për angazhim të bashkëpunetorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime

Universiteti "Isa Boletini"- Mitrovicë shpall konkurs për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe…

read more

Konkurs për Sekretar të Përgjithshëm të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë

Këtu mund ta gjeni konkursin për Sekretar të Përgjithshëm të Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë!…

read more