FTU-ja Bashkëpunon Me Iniciativën Për Zhvillimin E Bujqësisë Së  Kosovës

FTU-ja bashkëpunon me Iniciativën për Zhvillimin e Bujqësisë së  Kosovës

Drejtuesit e Iniciativës për Zhvillimin e Bujqësisë së  Kosovës (IADK) dhe Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore…

read more
Qendra E Karrierës Në UEJL Mbështet QZHK Në UMIB

Qendra e Karrierës në UEJL mbështet QZHK në UMIB

Qendra për Zhvillim të Karrierës (QZHK) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) do të…

read more
GIZ-i Ndihmon Me Pajisje Qendrën Për Zhvillim Të Karrierës

GIZ-i ndihmon me pajisje Qendrën për Zhvillim të Karrierës

Më qëllim të funksionalizimit të Qendrës për Zhvillim të Karrierës (QZH) në Universitetin e Mitrovicës…

read more
IECM Organizon Trajnime Për Shkathtësi Të Buta

IECM organizon trajnime për shkathtësi të buta

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi (IECM) në kuadër të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),…

read more
SMU-ja Ofron Mundësi Të Mëdha Për Stafin Akademik Dhe Studentët

SMU-ja ofron mundësi të mëdha për stafin akademik dhe studentët

Me qëllim të shfrytëzimit sa më të madh dhe efikas të Sistemit për Menaxhimin Universitar…

read more
Kontratë Me “Caritas Kosova”, Për Organizimin E Trajnimeve Rreth Menaxhimit Të Biznesit

Kontratë me “Caritas Kosova”, për organizimin e trajnimeve rreth menaxhimit të biznesit

  Drejtori i Qendrës së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, Besart…

read more
  • 1
  • 2

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X