IMG 5986

U mbajt ligjëratë e hapur për zhvillimin profesional të mësimdhënësve

 

Organizuar nga Fakulteti i Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë është mbajtur ligjëratë  me temë: “Zhvillimi profesional i mësimdhënësve dhe  dhe faza hyrëse në profesionin e mësimdhënies”. Në këtë ligjeratë kanë marrë pjesë një numër i konsiderueshëm mësimdhënësish, të cilët kanë shfaqur interesim për temën.