Mitrovicë@300x 100

Vazhdon të jetë e hapur thirrja për trajnime në fushën e ICT-së

Vazhdon të jetë e hapur thirrja për trajnime në fushën e ICT-së në këto module Java Programming Cyber Security Web Development Aplikimi është falas dhe bëhet online përmes platformës https://e.ictkosovo.eu/

Online Courses | ICT Kosovo – LMS

e.ictkosovo.eu