Njoftim për ditë pushimi

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrata e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të enjten ( 7 janar 2021) është ditë pushimi për nder të Krishtlindjeve Ortodokse në bazë të kalendarit të Republikës së Kosovës për festat zyrtare.