Qeen’s University

Dekani i Fakultetit te Gjeoshkencave, Prof.Asoc.Dr. Festim Kutllovci dhe profesori Prof.Asoc.Dr. Kemajl Zeqiri, zhvilluan nje takim online me perfaqesues dhe profesore te Qeen’s University, Faculty of Mining Engineering nga Kanadaja

Dekani i Fakultetit te Gjeoshkencave, Prof.Asoc.Dr. Festim Kutllovci dhe profesori Prof.Asoc.Dr. Kemajl Zeqiri, zhvilluan nje takim online me perfaqesues dhe profesore te Qeen’s University, Faculty of Mining Engineering nga Kanadaja. Ky takim, ishte vazhdimesi e takimit te zhvilluar ne kuader te Konferences PDAC. Pergjate takimit u diskutuan mundesit e bashkepunimit ne mes te dy fakulteteve, permes projekteve te mobilitetit per profesore dhe studente si dhe projekte tjera te karakterit hulumtues dhe me impakt ne idustrine minerare.