Orari i ligjëratave dhe ushtrimeve- Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri

Orari i semestrit dimëror Ndarja e grupeve për ushtrime Ndarja e grupeve për ligjërata

read more
Orari I Ligjëratave Në Inxhinieri Ekonomike Dhe Makineri Prodhuese (bachelor 2023/24)

Orari i ligjëratave në Inxhinieri Ekonomike dhe Makineri Prodhuese (bachelor 2023/24)

Orari i ligjëratave në Inxhinieri Ekonomike dhe Makineri Prodhuese (bachelor 2023/24) në Fakultetin e Inxhinerisë…

read more
Njoftim Lidhur Me Regjistrimin E Studentëve Të Pranuar Në Afatin E Dytë

Njoftim lidhur me regjistrimin e studentëve të pranuar në afatin e dytë

Fotografimi dhe regjistrimi i studentëve të pranuar në afatin e dytë bëhet prej datës 25.09.2023…

read more
Rezultatet Preliminare Nga Provimi Pranues- Niveli Master

Rezultatet preliminare nga provimi pranues- Niveli Master

Bashkangjitur gjeni rezultatet preliminare nga provimi pranues i nivelit Master- afati i parë: Rezultatet

read more