Orari I Provimeve Për Afatin E Qershorit- Makineri Prodhuese Dhe Teknologji Prodhuese

Orari i provimeve për afatin e Qershorit- Makineri Prodhuese dhe Teknologji Prodhuese

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatine Qershorit në programet: Makineri Prodhuese Teknologji Prodhuese

read more
Orari I Provimeve Për Afatin Qershor 2022- Programi Inxhinieri Ekonomike

Orari i provimeve për afatin Qershor 2022- Programi Inxhinieri Ekonomike

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për programin Inxhinieri Ekonomike: Bachelor Master

read more
Njoftim Lidhur Me Afatin E Qershorit

Njoftim lidhur me afatin e Qershorit

Afati i Qershorit per paraqitjen e provimeve, fillon me date 19 Maj 2022 -  31 Maj 2022.  Datat…

read more
Njoftim Lidhur Me Provimin: Fizika Inxhinierike

Njoftim lidhur me provimin: Fizika Inxhinierike

Me kërkesë të studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike provimi i Fizikës Inxhinierike…

read more

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X