Konferenca

Konferenca e Rektorëve: Universitetet publike viktimë e mospunës së KSHC-së dhe MASHT-it

Bashkangjitur gjeni komunikatën nga Konferenca e Rektorëve e mbajtur më datën 04.10.2019.

Kliko këtu

Please follow and like us:
error
error

Follow us :)