Fgjvizite

Studentë dhe profesorë nga Åbo Akademi, Finlandë vizitojnë Fakultetin e Gjeoshkencave

Një grup studentësh me mësimdhënësit e tyre nga Åbo Akademi University në Finlandë vizituan Fakultetin e Gjeoshkencave në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Ata u pritën nga Dekani Naser Peci, i cili i njoftoi rreth programeve, aktiviteteve të ndryshme si dhe Prof Dr. Gani Maliqi, i cili u shpjegoi mbi gjeologjinë e Kosovës dhe mineralizimet.

Pastaj studentët vazhduan vizitën në minierën Trepça në Stantërg, Flotacion (shoqëruar nga Gani Maliqi) dhe mbetjet industriale me rrethinë duke bërë edhe mostrimin e pikave të caktuara (shoqëruar nga Behxhet Shala)

Ky grup studentëve do të qendrojë për dy ditë në Kosovë pastaj do të vazhdojnë vizitën në Shqipëri.

Fgj.vizite
Fgj.vizite
Fgjvizite
Fgj.viziteFgjvizite
Please follow and like us:
error
error

Follow us :)