Posteri I Kon

Ndiqeni live konferencën “Drejtësia në shërbim të ekonomisë në kohë të pandemisë Covid-19”

Në Facebook-un zyrtar të Qendrës për Inovacion dhe Ndërmarrësi (https://www.facebook.com/IECMitrovica/), mund ta përcjellni drejtpërdrejtë konferencën online  “Drejtësia në shërbim të ekonomisë në kohë të pandemisë Covid-19”, organizuar nga Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”.

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X