Panoja

Parlamenti Studentor organizon “Panairin e Shkencës dhe Teknologjisë”

Me rastin e 8-vjetorit të themelimit të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Parlamenti Studentor, organizon “Panairin e Shkencës dhe Teknologjisë”. Panairi mbahet të premten më 05.03.2021 në Amfiteatrin e Madh.