1. Ariona Rushiti (Kryetare)
 2. Rigon Qarkaj (Senator Student)
 3. Ardian Berisha (Nënkryetar)
 4. Pranvera Gashi (Sekretare)
 5. Albert Dobreva (Sekretar organizativ)
 6. Egzon Musa
 7. Elbasan Shabani
 8. Mentor Peci
 9. Donjeta Jashari
 10. Donika Pllana
 11. Omer Maksuti
 12. Ylltare Ferati

Për aktivitetet e Parlamentit Studentor mund të njoftoheni edhe në faqen e facebookut:

https://www.facebook.com/Parlamentiumib

Takim I Përbashkët I Prorektorëve Me Përfaqësues Të Parlamentit Studentor Të UIBM

Takim i përbashkët i prorektorëve me përfaqësues të Parlamentit studentor të UIBM

Në kuadër të përgatitjeve për fillimin e vitit të ri akademik në UIBM, prorektorja për…

read more
Studentët E UIBM Pjesë E Hikingut Në Majën E Shtrazës

Studentët e UIBM pjesë e hikingut në majën e Shtrazës

Studentët e Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë dhe ata të universiteteve dhe kolegjeve të ndryshme,…

read more
Ditë Informuese Për Të Studiuar Në UMIB

Ditë informuese për të studiuar në UMIB

Tre grupe studentësh, të organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe Parlamenti Studentor i…

read more

Njoftim

Të nderuar Studentë, Në bashkëpunim me Parlamentin Studentor,  me qëllimin e plotësimit të kërkesave tuaja dhe…

read more
U Mbajt Tryeza: “Të Arriturat Dhe Sfidat E UMIB-it Në 7-vjetorin E Themelimit”

U mbajt tryeza: “Të arriturat dhe sfidat e UMIB-it në 7-vjetorin e themelimit”

E arritura më e madhe në 7-vjetorin e themelimit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”…

read more
Mbahet Panairi I Shkencës Me Rastin E 7 Vjetorit Të Themelimit Të UMIB-it

Mbahet panairi i shkencës me rastin e 7 vjetorit të themelimit të UMIB-it

Në kuadër të aktiviteteve të organizuara për shënimin e 7-vjetorit të Universitetit “Isa Boletini” në…

read more