Mbahet Online Takimi I Radhës Në Kuadër Të Projektit Erasmus+ QATEK

Mbahet online takimi i radhës në kuadër të projektit Erasmus+ QATEK

Në kuadër të projektit Erasmus + QATEK: “Drejt një sistemi të orientuar për cilësi të…

read more
Takim Monitorues Për Projektin “Drejt Një Sistemi Të Orientuar Për Cilësi Të Arsimit Fillestar Për Të Rritur Profesionalizmin E Mësuesve Në Kosovë-QATEK”

Takim monitorues për projektin “Drejt një sistemi të orientuar për cilësi të arsimit fillestar për të rritur profesionalizmin e mësuesve në Kosovë-QATEK”

Sot, më 25 qershor 2021, Prorektorja për Mësimdhënie, Çështje të studentëve dhe Zhvillim të  Cilësisë…

read more
Profesorë Dhe Studentë Të Fakultetit Të Edukimit Marrin Pjesë Në Konferencën Ndërkombëtare: Kosovo International Conference On Educational Research – KICER

Profesorë dhe studentë të Fakultetit të Edukimit marrin pjesë në konferencën ndërkombëtare: Kosovo International Conference on Educational Research – KICER

Në kuadër të projektit QATEK, po zhvillohet konferenca ndërkombëtare: Kosovo International Conference on Educational Research…

read more
Takim Konsultues Për Projektin E Përgatitjes Së Mësimdhënësve Të Rinj…

Takim konsultues për projektin e përgatitjes së mësimdhënësve të rinj…

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) është i përkushtuar për të përmbushur të gjitha obligimet…

read more