Policia E Kosoves

Sesion informues për rekrutim në Policinë e Kosovës

Të enjten (07.10.2021), me fillim nga ora 13:00 në Amfiteatrin e Madh të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), organizohet sesioni informues me temën “Përkrahja e kandidateve potencial për të aplikuar në Policinë e Kosovës, me theks të veçantë grave”. Përgjatë sesionit, pjesëmarrësit do informohen nga pjesëtarët e Policisë së Kosovës për komplet procesin e rekrutimit dhe gjithashtu atyre do t’u shpërndahen broshura udhëzuese rreth mënyrës së aplikimit dhe fazave të testimit.
Të gjithë studentët janë të ftuar të marrin pjesë në këtë sesion informues!

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X