Dual

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrjen e tretë për aplikim për mobilitet të stafit në Savonia University of Applied Sciences

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik dhe të laboratorit në Savonia University of Applied Sciences në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian DualAFS.

Mobiliteti përfshin:

–  Shkëmbimin e stafit të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore për pozitën e mëposhtme:

  1. Young professional mobility: 3 months (90 days)

 

Dokumentet për aplikim janë:

–     Forma e aplikimit  (për qasje shtypni në https://www.umib.net/wp-content/uploads/2021/02/ApplicationformStaff.pdf)

–    CV (në gjuhën angleze)

–  Plani i vizitës studimore

*Kandidatët e përzgjedhur do të i nënshtrohen testit të gjuhës angleze në intervistën e organizuar nga udhëheqësi i projektit DualAFS.

Për informata shtesë në lidhje me mobilitetin ju lutem klikoni në linkun:  https://www.umib.net/wp-content/uploads/2021/12/ERASUMSMobility.pdf

 

 

 

Afati për aplikim: 9 Qershor, 2023.

Dokumentet  duhet të dërgohen në adresën [email protected]. Ju lutem keni parasyshë se vetëm aplikacionet e kompletuara do të merren në konsideratë.