VendimiNr. ProtokollitDataShpalos
Vendim për zgjedhjen e prodekanit në FIMK35827.02.2024PDF
Vendim për zgjedhjen e prodekanes në F.Ekonomik35727.02.2024PDF
Vendim për ndryshim të angazhimit35527.02.2024PDF
Vendim për aprovimin e kërkesës të FJuridik5305.01.2024PDF
Vendim për aprovimin e pjesërishëm të propozimit të F.Juridik304828.12.2023PDF
Vendim për zgjedhjen e prodekanit për Mësimdhënie dhe Çështje të Studentëve në FIMK257514.11.2023PDF
Vendim per aprovimin e Planit te Veprimit UIBM 202232709.02.2022PDF
Shkresë- Adresimi i çështjeve të adresuara nga senati lidhur me konkursin 01.10.202174425.03.2022PDF
Shkrese- Ecuria e aktiviteteve zhvillimore101528.04.2022PDF
Vendim- Konkursi për bashkëpunëtorë të jashtëm125101.10.2020PDF
Vendim për vazhdimin e kontratave për asistentët e Fakultetit Ekonomik112215.09.2020PDF
Vendim- Prof. asoc. dr. Mursel Rama112115.09.2020PDF
Vendim për asistentin- Astrit Ferizi117423.09.2020PDF
Vendim për vazhdimin e mësimdhies së rregullt- Prof. asoc. dr. Valdet Gjinovci109807.09.2020PDF
Vendim për miratimin e Planit Strategjik të rishikuar 2019-202159530.04.2020PDF
Vendim për mbrojtjen e diplomave59030.04.2020PDF
Njoftim për vazhdimin e mësimit online48727.03.2020PDF
Vendim për vazhdimin e mësimit online48527.03.2020PDF
Vendim për formimin e komisionit për hartimin e planit strategjik për kërkime shkencore20610.02.2020PDF
Orari i punës për staf akademik09021.01.2020PDF
Vendim- Zahir Çerkini195718.10.2019PDF
Grupi për RVV191511.10.2019PDF
Grupi për Statut191511.10.2019PDF
Vendim- Mimoza Shahini182403.10.2019PDF
Vendim- Rrahim Maksuti162605.09.2019PDF
Vendim- Rrushit Haliti427/00114.03.2019PDF
Vendim- Shefket Jakupi175530.09.2019PDF
Zgjatja e afatit për rekrutim të personelit akademik401/00113.03.2019PDF