Universiteti i Mitrovicës bashkëpunon me Universitetin Teknik të Rigas

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë do të bashkëpunoj me Universitetin Teknik të Rigas në Letoni,…

read more

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Çanakalasë

Studentët dhe mësimdhënësit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), tash e tutje do të…

read more

Edukimi identifikohet si fushë e mundshme bashkëpunimi me Universitetin e Elbasanit

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do ta shfrytëzoj përvojën e gjatë që ka Universiteti…

read more

Studentët mitrovicas mund t’i kryejnë studimet master në Universitetin e Nigdes

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), tash e tutje do të mund të…

read more

Marrëveshje bashkëpunimi në dobi të punës kërkimore në universitete

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, do bashkëpunojnë  në…

read more

Hapen shtigje për bashkëpunim me kompanitë austriake

Drejtuesit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), vazhdojnë përpjekjet për të hapur shtigje për…

read more