Universiteti “James Madison” Ofron Mundësi Bashkëpunimi Për Universitetet Kosovare

Universiteti “James Madison” ofron mundësi bashkëpunimi për universitetet kosovare

Universiteti “James Madison” nga Virgjinia ka ofruar mundësi bashkëpunimi me Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë…

read more
Universiteti “Isa Boletini”, Pjesë E Bashkëpunimit Me Universitetin Nga Ferrara E Italisë

Universiteti “Isa Boletini”, pjesë e bashkëpunimit me Universitetin nga Ferrara e Italisë

Universiteti “Isa Boletini” do të jetë pjesë e projektit të përbashkët për bashkëpunim ndërmjet Universitetit…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Bashkëpunon Me Kompaninë “Ferronikel”

Universiteti “Isa Boletini” bashkëpunon me kompaninë “Ferronikel”

Studentët dhe mësimdhënësit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, tash e tutje do të mund…

read more
Universiteti “Isa Boletini” Bashkëpunon Me Universitetin “Nënë Tereza”

Universiteti “Isa Boletini” bashkëpunon me Universitetin “Nënë Tereza”

Studentët dhe mësimdhënësit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe ata të  Universitetit “Nënë Tereza”…

read more

Universiteti “Isa Boletini” përfiton një projekt bashkëpunimi nga “Erasmusplus”

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë ka përfituar një projekt duke qenë partner në “Erasmusplus”, për…

read more
Marrëveshje Për Shkëmbim Të Studentëve Dhe Mësimdhënësve Me Universitetin E Bohumit

Marrëveshje për shkëmbim të studentëve dhe mësimdhënësve me Universitetin e Bohumit

Drejtuesit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe ata të Universitetit të Shkencave të Aplikuara…

read more