Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Arel” të Stambollit

Për studentët dhe profesorët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), është hapur edhe një…

read more

Universiteti i Mitrovicës bashkëpunon me universitetet bullgare

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) ka shtrirë bashkëpunimin edhe me universitetet bullgare. Në këtë…

read more

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Luigj Gurakuqi”

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) vazhdon të intensifikojë bashkëpunimin me universitet e rajonit. Në…

read more

Universiteti i Shkencave të Aplikuara të Bohumit hap dyert për studentët e UMIB-it

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të mund të  studiojnë në Universitetin…

read more

Marrëveshje bashkëpunimi për trajtimin e ujërave të zeza

Studentët dhe profesorët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të kenë mundësi që…

read more