Njoftim

  • 20/05/2020

Të nderuar Studentë, Në bashkëpunim me Parlamentin Studentor,  me qëllimin e plotësimit të kërkesave tuaja dhe kushteve optimale  për zhvillimin e provimeve, ju njoftojme se shtyhet afati për paraqitjen e provimeve të afatit të Prillit. Paraqitja e provimeve për afatin e…

Lexo më shumë
Njoftim Për Paraqitjen E Provimeve

Njoftim për paraqitjen e provimeve

  • 13/05/2020

Njoftohen studentët se paraqitja e provimeve për afatin  mars- maj të absolventëve fillon nga data 13.05.2020 dhe zgjat deri më 18.05.2020. Studentët kanë të drejtë të paraqesin dy provime një provim për afatin e marsit dhe një provim për afatin…

Lexo më shumë