Lajme
Mbahet Takimi I Rradhës Së Këshillit Organizativ Të Konferencës Së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare IMGC 2020

Mbahet takimi i rradhës së Këshillit Organizativ të Konferencës së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare IMGC 2020

Në vazhdimësinë e organizmit të Konferencës së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare “Gjeoshkencat dhe zhvillimi i qëndrueshëm”…

read more
Më 8 Dhe 9 Tetor 2020, Organizohet “Konferenca E Dytë Për Gjeoshkencë” Në UMIB

Më 8 dhe 9 tetor 2020, organizohet “Konferenca e dytë për gjeoshkencë” në UMIB

Pas suksesit që ka arritur vitin e kaluar, konferenca me titull “Roli i gjeoshkencave në…

read more
Video

Fjalimet në Konferencë