Lajme
“Konferenca E Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare”, Mbahet Online Në Plaftormën Zoom, Më 8 Tetor 2020

“Konferenca e Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare”, mbahet online në plaftormën zoom, më 8 tetor 2020

Më 8 tetor 2020, në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) mbahet online në platformën…

read more
Mbahet Takimi I Rradhës Së Këshillit Organizativ Të Konferencës Së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare IMGC 2020

Mbahet takimi i rradhës së Këshillit Organizativ të Konferencës së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare IMGC 2020

Në vazhdimësinë e organizmit të Konferencës së Dytë Ndërkombëtare Multidiciplinare “Gjeoshkencat dhe zhvillimi i qëndrueshëm”…

read more
Video

Fjalimet në Konferencë

(5-6 April) University-Industry Collaboration ConferenceUICC
+ +