Universiteti I Mitrovicës “Isa Boletini” Dhe Agjencia E Shërbimeve Të Navigacionit Ajror Nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Sot, me datë 14.02.2020 delegacioni i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" në përbërje nga Prof.…

read more
Memorandum Mirëkuptimi Me Universitetin E Camerinos, Itali

Memorandum mirëkuptimi me Universitetin e Camerinos, Itali

Me datën 27.01.2020, Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me Universitetin e…

read more
Marrëveshje Bashkëpunimi Me Universitetin “Fan S. Noli” Në Korçë

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Fan S. Noli” në Korçë

Me qëllim të intensifikimit të zhvillimit të mësimit dhe kërkimit shkencor, Universiteti i Mitrovicës “Isa…

read more
Memorandum Bashkëpunimi Ndërmjet FTU-së Dhe Shoqatës Së Verëtarëve Të Kosovës

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet FTU-së dhe Shoqatës së Verëtarëve të Kosovës

 Me qëllim të rritjes së përshtatshmërisë ndërmjet sektorit të edukimit me ato të nevojave të…

read more
Memorandum Bashkëpunimi Ndërmjet Fakultetit Të Edukimit Dhe Ambasadës Amerikane

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Fakultetit të Edukimit dhe Ambasadës Amerikane

Fakulteti i Edukimit në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Sektori për Marrëdhënie me Jashtë…

read more
FTU-ja Bashkëpunon Me FSHN E Universitetit Të Tiranës

FTU-ja bashkëpunon me FSHN e Universitetit të Tiranës

Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore (FTU) në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të bashkëpunoj…

read more