Ekspozitë Me Punimet E Studentëve Të Edukimit

Ekspozitë me punimet e studentëve të Edukimit

Është hapur të hënën një ekspozitë me punimet e studentëve të Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë.  Në hapje të ekspozitës në Galerinë e Arteve në Qendrën e Kulturës, ishin të pranishëm…

Lexo më shumë
Rektori Musaj, Mori Pjesë Në Konferencën “Plagjiatura Në Evropë Dhe Përtej 2018”

Rektori Musaj, mori pjesë në konferencën “Plagjiatura në Evropë dhe Përtej 2018”

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka marrë pjesë në konferencën “Plagjiatura në Evropë dhe Përtej 2018”, që është mbajtur në Izmir të Turqisë. Në konferencë ishin të pranishëm përfaqësues të universiteteve…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Pranohet Në Rrjetin Akademik Për Studime Bashkëkohore

Universiteti “Isa Boletini” pranohet në Rrjetin Akademik për Studime Bashkëkohore

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) është pranuar në Rrjetin Akademik për Studime Bashkëkohore (The Academic Association for Contemporary European Studies - UACES). Vendimi për anëtarësim të UMIB-it në këtë rrjet që si qëllim kryesor…

Lexo më shumë
Aktivitetet Për “Ditën E Evropës” Nisin Me Një Debat Me Studentë Në Universitetin “Isa Boletini”

Aktivitetet për “Ditën e Evropës” nisin me një debat me studentë në Universitetin “Isa Boletini”

Ministrja e Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxhaj, ka mbajtur të hënën një debat me studentët e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, duke filluar aktivitetet për shënimin e “Ditës së Evropës”. Integrimin evropian, ajo e ka vlerësuar…

Lexo më shumë