Rektori Musaj, I Shoqëruar Nga Prorektorët Dhe Kryetarja E Parlamentit Studentor, Ka Vizituar Njësitë Akademike

Rektori Musaj, i shoqëruar nga prorektorët dhe kryetarja e Parlamentit Studentor, ka vizituar njësitë akademike

Me rastin e fillimit të vitit akademik 2022/23, rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), prof.dr. Alush Musaj, i shoqëruar nga prorektorët: Prof.ass. dr. Merita Shala, Prof. ass. dr. Ajtene Avdullahu dhe Prof.dr. Behxhet…

Lexo më shumë
Programi Fulbright Specialist Për Fakultetin Ekonomik, UIBM

Programi Fulbright Specialist për Fakultetin Ekonomik, UIBM

Në kuadër të projektit të fituar Fulbright Specialist Program, në Fakultetin Ekonomik të Universitetit Isa Boletini në Mitrovicë ka filluar angazhimin John McArdle - Profesori i Asocuar në Salem State University (SSU) in Massachusetts,SHBA. Fakulteti…

Lexo më shumë
Memorandum Mirëkuptimi Me “Zonguldak Bulent Ecevit University”

Memorandum Mirëkuptimi me “Zonguldak Bulent Ecevit University”

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM) dhe "Zonguldak Bolent Ecevit University" (ZBEU) do të bashkëpunojnë në planin ndërkombëtar në fushën e edukimit, hulumtimeve dhe shkëmbimeve kulturore. Për të saktësuar obligimet dhe përgjegjësitë sa i përket…

Lexo më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, Hap Thirrje Për Aplikim Për Mobilitet Të Studenteve Në University Of Eastern Finland Në Kuadër Të Programit Erasmus + Të Komisionit Europian

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të studenteve në University of Eastern Finland në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian

Mobiliteti përfshinë: Shkëmbimin e studenteve (mobilitet me kohëzgjatje 3 Mujore) Dokumentet për aplikim janë: Forma e aplikimit (për çasje klinkoni në https://www.umib.net/wp-content/uploads/2021/02/applicationformStudents.pdf) -    Certifikata e notave -    CV (në gjuhën angleze) -    Vërtetim nga fakulteti…

Lexo më shumë
Mundësi Mobiliteti Për Stafin Akademik Dhe Administrativ Në Kuadër Të Programit Erasmus+

Mundësi mobiliteti për stafin akademik dhe administrativ në kuadër të programit Erasmus+

Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë, hap thirrje për aplikim për mobilitet të stafit akademik dhe stafit administrative në University of Eastern Finland në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian. Mobiliteti përfshinë: Shkëmbimin e stafit…

Lexo më shumë
Viti Akademik 2022/23 Nisi Me Ceremoni Për Pritjen E Studentëve Të Rinj

Viti akademik 2022/23 nisi me ceremoni për pritjen e studentëve të rinj

Me rastin e fillimit të vitit akademik 2022/23, Parlamenti Studentor në  Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM), ka organizuar një ceremoni pritjeje për studentët e rinj. Pjesë e ceremonisë ishte edhe rektori, prof.dr. Alush Musaj,…

Lexo më shumë
Ftesë – Trajnim Për Aftësitë Komunikuese

Ftesë – trajnim për aftësitë komunikuese

Qendra për Zhvillim në Karrierë dhe GIZ-i organizojnë   trajnim – punëtori me studentët në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë (UIBM). Trajnimi mbahet më 10.10.2022 në restaurant “Mesura” në Mitrovicë dhe fillon në ora 09:00. Qëllimi…

Lexo më shumë
Janë Mbajtur Workshopet Me Stafin Akademik Në Kuadër Të Projektit ‘Equality Through Education – Raising Awareness Of The Rights Of Persons With Disabilities’

Janë mbajtur Workshopet me stafin akademik në kuadër të projektit ‘Equality through education – raising awareness of the rights of persons with disabilities’

Më datë 29 dhe 30 shtator janë mbajtur dy workshope me stafin akademik të UIBM-së për të drejtat ligjore për Personat me aftësi të kufizuar në kuadër të projektit ‘Equality through education - raising awareness…

Lexo më shumë

Multidisciplinary International Conference on Geosciences- "GEOSCIENCES AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT"
13-14 October 2022, Mitrovicë, Kosova

X