Projekt Për Punë Praktike Me Pagesë Për Ata Që Kanë Diplomuar Në Programet Teknike

Projekt për punë praktike me pagesë për ata që kanë diplomuar në programet teknike

Studentët që kanë diplomuar në programet teknike të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB),  por…

Më shumë
Njoftim Për Studentët E Interesuar Të Studiojnë Në Francë

Njoftim për studentët e interesuar të studiojnë në Francë

Për të gjithë studentët e interesuar për vazhdim të studimeve bachelor në Francë, është një…

Më shumë
Projekt Për  Punë Praktike Me Pagesë Për Studentët E Programeve Teknike

Projekt për  punë praktike me pagesë për studentët e programeve teknike

Studentët e programeve teknike në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), do të mund të…

Më shumë

Bursa të ofruara përmes Stipendium Hungaricum

Në kuadër të bashkëpunimit me Qeverinë Hungareze për arsim të lartë dhe shkencë, dhe bashkëpunimit…

Më shumë
Vendim Mbi Ndarjen E Bursave Universitare Për Vitin Akademik 2019/2020

Vendim mbi ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2019/2020

Bashkangjitur gjeni vendimin mbi ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2019/2020. Kliko këtu

Më shumë
2020-2021 Fulbright Faculty Development Program – Extended Deadline To December 31, 2019

2020-2021 Fulbright Faculty Development Program – extended deadline to December 31, 2019

The Faculty Development Program model is designed for junior faculty, currently teaching in Kosovo. Applicants should…

Më shumë
U Mbajt Sesion Informues Me Studentë Për Programin Erasmus+

U mbajt sesion informues me studentë për Programin Erasmus+

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), janë njoftuar për procedurat e aplikimit në…

Më shumë
U Mbajt Sesioni Informues I Organizuar Nga Erasmus+

U mbajt sesioni informues i organizuar nga Erasmus+

Profesorë dhe studentë kanë marrë pjesë të hënën në sesionin informues të organizuar nga Zyra…

Më shumë

James Madison University offers a scholarship to a citizen of Kosovo

The Madison Vision Graduate Assistantship for the Advancement of Kosovo will provide financial support to…

Më shumë
Mundësi Mobiliteti Për Studentët E UMIB-it

Mundësi mobiliteti për studentët e UMIB-it

Riga Technical University ka paraqitur një kërkesë të re dhe për këtë arsye ka marrë…

Më shumë

Erasmus+ organizon sesion informues për procedurat e aplikimit

Zyra Erasmus+ në Kosovë organizon më 18 nëntor 2019 një sesion  informues në Universitetin e…

Më shumë

“U.S. Embassy in Pristina exchange program opportunity _ Call for application

2020 Fulbright Specialist Program Open for Submission of Project Requests The Fulbright Specialist Program in Kosovo…

Më shumë