Profesorë Dhe Studentë Të Fakultetit Të Edukimit Marrin Pjesë Në Konferencën Ndërkombëtare: Kosovo International Conference On Educational Research – KICER

Profesorë dhe studentë të Fakultetit të Edukimit marrin pjesë në konferencën ndërkombëtare: Kosovo International Conference on Educational Research – KICER

Në kuadër të projektit QATEK, po zhvillohet konferenca ndërkombëtare: Kosovo International Conference on Educational Research…

read more
UIBM Fitues I Projektit Në Kuadër Të EU4TECH PoC Western Balkans 2021

UIBM fitues i projektit në kuadër të EU4TECH PoC Western Balkans 2021

Projekti EU4TECH PoC WB https://eu4tech.eu/ ofron mbështetje të specializuar për 40 nga projektet më premtuese të…

read more
UMIB-i Pjesë E Projektit Për Zhvillimin E Një Sistemi Gjithëpërfshirës Të Performancës Për Stafin Akademik

UMIB-i pjesë e projektit për zhvillimin e një sistemi gjithëpërfshirës të performancës për stafin akademik

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) do të jetë pjesë e projektit "Zhvillimi i një…

read more
Thirrja E MASHTI-it Për Projekte Të Vogla Shkencore, Mobilitet Afatshkurtër Të Shkencëtarëve Dhe Botimin E Punimeve Shkencore

Thirrja e MASHTI-it për projekte të vogla shkencore, mobilitet afatshkurtër të shkencëtarëve dhe botimin e punimeve shkencore

Konkurs   Për financimin e botimeve dhe publikimeve shkencore në revista me faktor ndikimi për…

read more