Gentiana Krasniqi ishte studente në Fakultetin Juridik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Gjatë studimeve ajo ishte një studente e dalluar dhe vullnetare në shumë aktivitete studentore të realizuara gjatë asaj kohe.

Në vitin e parë ajo ishte përfituese e bursës nga  Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini”. Përvec kësaj ajo poashtu vitin e dytë fitoi bursë nga “Oda Ekonomike Gjermane”. Në vitin e fundit të studimeve ajo filloi një praktikë me gjysmë orari si asistente administrative e Noter: Xhevat Sh. Veseli. Vullneti për të punuar dhe sukseset që ajo arriti gjatë realizimit të praktikës mundësuan që asaj t’i ofrohej kontratë pune me orar të plotë, ku ende vazhdon të punojë.

UMIB të jep shumë mundësi kështu që jam shumë krenare që kam studiuar këtu – thotë Gentiana.
Gentianës i deshirojmë suksese të mëtutjeshme!

Gentiana Krasniqi