Diellëza Zhubi

Përfundoi studimet Bachelor në Universitetin e Mitrovicës ” Isa Boletini ” përkatësisht në Fakultetin Ekonomik në drejtimin Menaxhment dhe Informatikë. Gjatë kohës së studimit veçohej  për dëshirën dhe motivin e madhë

për të mësuar.

Falë përkushtimit të saj dhe njohurive të marra  gjatë studimeve ajo arriti të punësohet si zyrtare në institucionin financiar:”Mogo Finance”. Para kësaj ajo punoi si këshilltare për klientë në një institucion tjetër mikrofinanciar, ku u shpërblye si një ndër tri punëtoret më të mira për një periudhë 6-12 mujore, ku  si shpërblim mori vizitën në një nga kompanitë më të mëdha botërore “Amazon”.

Tani, si zyrtare në Mogo Finance ka arritur të jetë prapë një nga punëtoret më të dalluara, si një punëtore shumë energjike dhe e përkushtuar. Gjithashtu, angazhimet dhe trajnimet tjera rreth financave dhe menaxhmentit kanë qenë përherë shtyllë motivuese për punë. Trajnimet dhe përvojat në punë kanë ndikuar edhe në hapat e saj drejt botimit të librit të saj të parë që është pothuajse në përfundim.

“Nëse doni dicka: mundohuni, mos u dorëzoni dhe do ia arrini” .

 

Diellëzës i urojmë suksese të mëtutjeshme!

Diellëza Zhubi

INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEW ACHIEVEMENTS IN SCIENCE, TECHNOLOGY AND ARTS - ICNA-STA (4 th - 5 th May 2023)

X